تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22902
بازدید دیروز : 344
بازدید هفته : 23761
بازدید ماه : 77039
بازدید کل : 10468794
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 27 / 1 / 1399

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، سیدمحسن فلاح، رئیس اداره بهزیستی میبد در یزد افزود: این آمار از زمان شیوع بیماری کرونا در اوایل اسفند سال ۹۸ تاکنون ثبت شده است.

وی اظهار کرد: همه این موارد ریشه در اضطراب و استرس افراد دارد. افزایش مطالعه و سرگرمی، بازی‌ با کودکان، استفاده مفید از فضای مجازی و انجام فعالیت‌های مشارکتی برای کاهش اختلاف‌های خانوادگی، مفید است.

مشاور خانواده اورژانس اجتماعی میبد نیز گفت: اختلاف‌های خانوادگی در روزهای شیوع کرونا چندین برابر افزایش یافت. افراد با توجه به ترس از ابتلا به بیماری، مراجعه حضوری کمتر و بیشترین تماس تلفنی را داشته‌اند.

طاهره فلاح افزود: بیشترین عوامل ایجاد اختلاف، فقر اقتصادی، بیکاری، مشکلات جنسی و پرخاشگری مردان نسبت به فرزندان و همسران است.

وی ادامه داد: مطالعه مهارت‌های ده‌گانه زندگی شامل کنترل خشم  و استرس، خودآگاهی و مدیریت زندگی، بهترین راهکار رفع اختلاف‌های خانوادگی است.

فلاح اضافه کرد: یک فرد در مقابل پرخاشگری همسرش باید مهارت ارتباطی موثر داشته‌ باشد تا وضعیت را بدتر از آنچه هست، نکند.

درک تفاوت‌ها

مشاور خانواده و مسئول یکی از مراکز مشاوره میبد نیز گفت: تماس‌های گرفته شده با این مرکز در زمینه رعایت نکردن موارد بهداشتی و نظافت شخصی، اختلاف بر سر رعایت موضوع ماندن در خانه، عدم مهارت درک و دلداری دادن طرفین در زمان اضطراب است.

منیژه غفاری، سلطه‌گری زوجین برای مقصر جلوه دادن یکدیگر در ابتلای افراد خانواده به کرونا، مشکلات اقتصادی، نحوه نادرست رفتار با کودک بی‌حوصله و مضطرب و خشونت‌های خانگی توسط والدین نسبت به فرزندان را از دیگر عوامل افزایش اختلاف‌ها برشمرد.

همچنین نبود توافق بر سر انجام و تقسیم کارها در منزل و نبود مشارکت شوهر در این امر را می‌توان از دیگر عوامل افزایش اختلاف‌ها برشمرد.

وی افزود: ترویج الگوی سهم‌گذاری زوجین به جای الگوی سهم‌برداری، مدارا کردن، درک تفاوت‌های روانشناختی زن و مرد و یادگیری مهارت‌های زندگی از جمله خودآگاهی، کنترل خشم، مدیریت استرس و تاب‌آوری می‌تواند راهکارهایی برای حل مشکل زوجین باشد.

کد خبر 501333

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی